Positiivinen psykologia

Tiede hyvinvoinnin taustalla

Makke Leppänen

”Pidä ajatuksesi positiivisina, sillä ajatuksistasi tulee sanasi. Pidä sanasi positiivisina, sillä sanoistasi tulee käyttäytymisesi. Pidä käyttäytymisesi positiivisena, sillä käyttäytymisestäsi tulee tapasi. Pidä tapasi positiivisina, sillä tavoistasi tulee arvosi. Pidä arvosi positiivisina, sillä arvoistasi tulee kohtalosi.
Mahatma Gandhi
 

Makke Leppänen
PsM, MBA

Makke on Suomen johtavia asiantuntijoita positiivisen ja valmentavan psykologian alalla. Hän on syventynyt ko. teemoihin mm. The University Of Sydneyssä. Hänellä on taustallaan yli viidentoista vuoden kokemus esimiestyöstä, voittajakulttuurien rakentamisesta sekä johtajien valmentamisesta.

Hän toimii Senior Coachina valmennusyritys Intotalossa.  Makke on kirjoittanut yhdessä Ilona Rauhalan kanssa kirjan ’Johda ihmistä – psykologiaa johtajille’ (Talentum 2012). sekä organisaation psykologisesta pääomasta ilmestyy marraskuussa 2013. Lisäksi hän on kirjoittanut kirjan itseluottamuksensa veljenäs Niko Leppäsen kanssa 2017. Makke kirjoittaa blogikirjoituksia myös http://www.psykologinenpääoma.fi -sivustolla.

Kontakti

Puh: +358 44 092 8375
Email: makke@intotalo.com
Twitter: makke_makke
LinkedIn: Makke Leppänen

Muut sivut
Intotalo
Psykologiaa johtajille

http://www.psykologinenpääoma.fi

http://www.itseluottamus.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s